Kotimainen rakentajasi Turun seudulla

Me Rakennustyöt Pulkkisella olemme kotimaisten rakentajien ammattiyritys. Teemme työmme korkealla laadulla ja sellaisella palvelulla, johon voit huoletta luottaa, urakoimme sitten kotonasi tai liiketilassasi. 

Meillä on taitoa toteuttaa kaikenlaisia remontti- ja rakennustöitä – jos et vielä käynyt tutustumassa palveluihimme, lukaise niistä tarkemmin tai käänny puoleemme vaikka saman tien! Toimimme Turun seudulla. 

Asiakaslähtöisyys on tärkeimpiä arvojamme

Asiakaslähtöisyys tarkoittaa meillä sitä, että jokainen palvelu on muotoiltu helpoksi hankkia. Me hoidamme toteutuksen kaikilta osin, joten asiakkaan tarvitsee asioida vain ja ainoastaan meidän kanssamme. Meiltä kannattaa aina kysyä apua, monipuolisena yrityksenä mikään toteutus ei ole meille liian pieni tai suuri.

Asiakaslähtöinen ajattelu merkitsee myös sitä, että asiakkaan toiveet kartoitetaan tarkoin ja työt hoidetaan kestävällä laadulla vaihe vaiheelta. Pyrimme asialliseen palveluun ja parhaaseen kokemukseen – sellaiseen, että meidät muistetaan jatkossakin, ja hyvä sana poikii meille kenties uusiakin tilauksia. 

Tähän kaikkeen haluamme panostaa jatkossa entistäkin vahvemmin. 

Kasvussa nyt ja tulevaisuudessa

Yrityksen tarina alkoi vuonna 2015 ja yhtiömme on tähdännyt tasaisen varmaan kasvuun. Vuonna 2018 yhtiömuoto vaihtui toiminimestä osakeyhtiöksi. Samana vuonna ostettu Sisustus-Taloteam Oy oli yksi kasvun etapeista, ja tänä päivänä riveissämme on kahdeksan ammattilaista, tulevina vuosina muutama lisää.

Palvelujen monipuolistaminen kuuluu myös jatkosuunnitelmiimme. Viime vuosina olemme keskittyneet huoneistoremontteihin ja muihin saneeraustehtäviin, mutta nyt tavoitteemme on laajentaa urakointia uudisrakentamisen puolelle. 

Kiinnostuitko tavastamme toimia? Hyödynnä kotimaisen rakentajasi palvelut!

Ota yhteyttä