Huoneisto­remontit Turun seudulla

Kaipaatko uutta ilmettä kotiisi? Oletko juuri ostanut asunnon ja haluat tehdä siitä oman näköisesi viihtyisän ja toimivan kokonaisuuden? Tai ehkä suunnittelet pientä pintaremonttia ennen asunnon laittamista myyntiin? Viihtyisä koti on hyvän asumisen perusta, ja hyvin suunnitellulla sekä laadukkaasti toteutetulla huoneistoremontilla voidaan nostaa myös asunnon arvoa. Rakennustyöt Pulkkinen toteuttaa laadukkaat huoneistoremontit, kun asuntosi kaipaa pientä pintaremonttia tai kokonaisvaltaista uudistamista. Haluatko kotiisi lisää valoa ja skandinaavista yksinkertaisuutta, trendikkäitä yksityiskohtia tai lämpimin sävyin ja materiaalein toteutettua kodikkuutta? Me remontoimme sinun unelmiesi kodin!

Pintaremontilla uutta ilmettä kotiin!

Seinä- ja kattopintojen uusiminen

Seinä- ja kattopintojen maalaaminen on nopea ja kustannustehokas tapa luoda uutta ilmettä kotiin. Huolellisen lopputuloksen saavuttamiseksi seinien maalaus ja tapetointi aloitetaan aina huolellisilla pohjatöillä ja seinien tasoituksella. Etenkin vanhoissa rakennuksissa seinät saattavat olla todella epätasaiset, jolloin seinään voidaan asentaa myös uudet kipsilevyt ennen maalaamista tai tapetointia. Seinäpintojen lisäksi myös kattopinnat vaikuttavat merkittävästi huoneiston yleisilmeeseen. Kellastuneeseen sisäkattoon voidaan asentaa uudet kattopaneelit, tai vanha katto voidaan maalata. Kattopaneelit ovat erinomainen vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun huoneistoon halutaan lisätä valoa upottamalla kattoon LED-valaisimia. Panelointi on järkevä ratkaisu myös esimerkiksi putkiremontin yhteydessä, kun pintavetoina asennetut putket halutaan saada helposti piiloon.

Uuden lattian asennus

Vaihtamalla vanhanaikainen ja kulunut lattiamateriaali uuteen, voidaan vaikuttaa koko asunnon yleisilmeeseen ja yhtenäisyyteen. Rakennustyöt Pulkkinen asentaa ammattitaidolla kaikki lattiamateriaalit parketista vinyylilattiaan. Lattiamateriaalien valinnassa tulisi ulkonäön ja sävyjen lisäksi ottaa huomioon niiden kulutuksen kesto, käyttökohde sekä hoidettavuus. Parkettilattia on kaunis ja kestävä valinta, laminaattilattia helppohoitoinen sekä edullinen vaihtoehto ja vinyylilattia puolestaan kestää hyvin kosteutta ja kulutusta. Aito puulattia on aina tyylikäs ja miellyttävän tuntuinen valinta. Parhaiten kulutusta kestävät laatta- ja betonilattiat.

Keittiöremontti

Suunnitteletko koko huoneiston remonttia? Rakennustyöt Pulkkisen kattavan ja asiantuntevan yhteistyöverkoston kautta saat myös laadukkaat keittiöremontit. Suunnitellaan yhdessä keittiökalustevalmistajien kanssa juuri sinun toiveidesi mukainen, viihtyisä ja toimiva keittiö. Uusien keittiökalusteiden asennuksen lisäksi remontoimme halutessasi kaikki keittiön pinnat, lattiasta kattoon.

​​​​​​​​​​​​​​

Kaikki kodin remontit

Rakennustyöt Pulkkinen toteuttaa nämä ja vaativammatkin kodin uudistustyöt vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Huoneistoremonttiin voidaan sisällyttää lattiaremontin ja seinä- ja kattopintojen uusimisen lisäksi myös esimerkiksi väliovien vaihtaminen, erilaisten säilytysratkaisuiden asentaminen, portaiden kunnostus, uusien väliseinien rakentaminen ja vanhojen purkaminen sekä listoitustyöt. Ota yhteyttä ja kerro, millaista huoneistoremonttia sinä suunnittelet.

Palveluitamme

  • Seinien maalaus
  • Seinien tapetointi
  • Sisäkaton maalaus tai panelointi
  • Lattiatyöt
  • Väliseinätyöt
  • Portaiden kunnostus
  • Keittiökalusteiden asennus
  • Väliovien vaihtaminen
  • Listoitukset

Ota yhteyttä »