Kylpyhuone- ja saunaremontit Turussa ja lähialueilla

Haaveiletko uudesta saunasta, kylpyhuoneen pienestä pintaremontista tai kokonaisvaltaisesta uudistamisesta? Rakennustyöt Pulkkinen on kokenut märkätilaremonttien ammattilainen. Me toteutamme ammattitaidolla sekä pienet että suuret kylppäriremontit sinun toiveidesi mukaan. Kylpyhuoneen laatoitus, saunan lauteiden uusiminen, uudet kylpyhuonekalusteet tai lattialämmityksen asentaminen – me remontoimme kylpyhuoneesi toimivaksi ja viihtyisäksi kokonaisuudeksi, joka on arjen luksusta parhaimmillaan.

Märkätilojen remontointi

Märkätilojen, kuten kylpyhuone- ja saunatilojen remontointi on yksi kodin vaativimmista remonteista, joka kannattaa aina teettää kokeneilla ammattilaisilla. Kosteusvahinkojen ennaltaehkäisemiseksi märkätiloihin on nykyisten rakennusmääräysten mukaan tehtävä kunnollinen vesieristys, ja siksi kylpyhuoneen remontoijaksi kannattaa valita VTT:n vesieristyssertifikaatin omaava yritys. Vedeneristyssertifikaatti toimii takeena kylpyhuoneremontin urakoitsijan riittävästä osaamisesta ja tietämyksestä sekä jatkokoulutuksista. VTT-vedeneristyssertifikaatin omaava Rakennustyöt Pulkkinen huolehtii kylpyhuoneen ja saunan vedeneristyksestä ja laatoituksesta huolellisesti ja turvallisesti.

Kylpyhuoneen ja saunan saneeraus

Laadukas ja toimiva kylpyhuone nostaa kiinteistösi arvoa ja lisää huomattavasti asumismukavuutta. Märkätilojen saneeraus voi tulla ajankohtaiseksi myös silloin, kun putket ovat huonokuntoiset tai puutteelliset eristeet ovat aiheuttaneet kosteusvahinkoja. Kylpyhuoneen ja saunan remontissa kannattaakin huomioida vesieristyksen ja pintojen uusimisen lisäksi myös esimerkiksi kosteusmittausten, putkien uusimisen ja rakenteiden mahdollisen kuivauksen tarve. Vanhojen kylpyhuoneiden purkutöiden kohdalla on syytä tehdä myös haitta-ainekartoitus ja siinä havaittujen löydösten mukaiset asbestipurkutyöt. Rakennustyöt Pulkkisen kautta saat kätevästi saman katon alta kaikki märkätilojen remontin yhteydessä tarvittavat työt purkutöistä LVI- ja sähkötöihin.

Kylpyhuone- ja saunaremontin vaiheet

Kylpyhuoneremontti aloitetaan aina huolellisella suunnittelulla. Asiakkaan toiveiden ja tarpeiden kartoitus sekä materiaalivalinnat ovat olennainen osa onnistuneen kylpyhuoneremontin toteutuksessa. Kylpyhuoneremontin suunnitteluun vaikuttavat tilojen vaatimukset esimerkiksi purkutöiden ja kosteusongelmien osalta. Kylpyhuoneessa ja saunassa teetetään tarvittaessa kosteusmittaus sekä haitta-ainekartoitus ennen remontin aloittamista. Ennen purkutöiden aloittamista märkätilat suojataan huolellisesti, jotta rakennuspölyä ja likaa ei pääse kulkeutumaan muualle asuntoon. Purkutöiden jälkeen tehdään tarvittavat pohjatyöt, kuten lattian valu, seinien levytys ja tasoitus. Asentamalla rakennusmääräysten mukaiset vedeneristykset varmistetaan, ettei kosteus pääse vaurioittamaan rakenteita. Saunan puolella uusitaan tarvittaessa lämpöeristeitä ja asennetaan höyrysulku estämään kuuman, kostean ilman pääsy rakenteisiin. Seuraavaksi tehdään laatoitustyöt, jonka jälkeen voidaan asentaa paikoilleen kylpyhuoneen kalusteet ja saunanlauteet. Remontti viimeistellään aina huolellisella loppusiivouksella.

Jätä kylpyhuone- ja saunaremonttisi meille, huolehdimme puolestasi rakennusmääräysten mukaisesta saneerauksesta asiantuntevasti ja turvallisesti, viimeistellystä työnjäljestä tinkimättä.

Ota yhteyttä »

​​​​​​​