Toimitilaremontti

Kaipaavatko yrityksesi toimitilat uutta ilmettä, pintojen raikastamista tai kokonaisvaltaista remontointia? Tai ehkä uudet toimitilat tulisi remontoida vastaamaan juuri sinun yrityksesi ja henkilöstösi tarpeita? Rakennustyöt Pulkkinen on toimitilaremontteihin ja erilaisten liikekiinteistöjen sekä toimistojen remontointiin erikoistunut yritys. Palvelemme erilaisten julkisten tilojen sekä toimitilojen saneerauksissa yrityksiä Turun seudulla. Toteutamme toimitiloihin pienet pintaremontit, keittiöremontit, märkätilaremontit ja kokonaisvaltaiset huoneistoremontit.

Toimitilan remontoiminen lisää työyhteisön hyvinvointia

Toimiviksi ja viihtyisiksi remontoidut liike- ja toimistotilat nostavat kiinteistön arvoa ja lisäävät tilojen käyttäjien viihtyvyyttä. Työyhteisön hyvinvointi ja tehokkuus edellyttävät esimerkiksi riittävää valaistusta ja hyvää äänieristystä. Ammattitaidolla remontoidut myymälätilat ja muut edustustilat ovat myös edellytys toimivalle esillepanolle, ja samalla ne toimivat yrityksen käyntikorttina niin asiakkaille kuin yhteistyökumppaneille.

Muovimaton asennus

Asennamme toimitiloihin, liikekiinteistöihin ja muihin julkisiin tiloihin myös muovimatot ja tekstiililaatat remontin yhteydessä tai erikseen. Muovimatto on helppohoitoinen ja kestävä lattiamateriaali nimenomaan toimistoihin ja muihin julkisiin tiloihin. Muovimatot minimoivat askelten ääniä, kestävät hyvin kulutusta, ja lisäksi ne on todella helppo pitää puhtaana.

Tekstiililaattojen asennus

Tekstiililaatat soveltuvat niin ikään akustisten ominaisuuksiensa puolesta erinomaisesti erilaisiin toimitiloihin. Kestävien ja helppohoitoisten tekstiililaattojen avulla voidaan estää tilassa kaikuminen ja vaimentaa ääntä. Tekstiililaattojen avulla voidaan luoda helposti myös tyylikäs mutta lämmin tunnelma erilaisiin toimistoihin ja muihin julkisiin tiloihin.

Ota yhteyttä »