Miksi töihin Pulkkiselle?

Rakennustyöt Pulkkisen leivissä on hyvä olla! Mutta mistä syistä, seuraavassa kerromme tarkemmin. 

Harvinaisen hyvä yhteishenki. Olemme kuin yhtä suurta perhettä, meillä on matala hierarkia. Yrittäjä Eero Pulkkinen on työyhteisössä yhtä paljon työntekijä kuin kaverikin. Se mitä miehet tekevät, tekee yrittäjä itsekin!  

Kehitys- ja etenemismahdollisuudet. Meillä pääset kehittymään kouluttautumalla ja etenemään urapolulla. Voit vaikuttaa itse töihisi, ja olemme avoimia halutessasi hankkia alaan liittyvää koulutusta. Kyselemme ja kuuntelemme työntekijöidemme toiveita. 

Työterveys ja vakuutukset. Tarjoamme työntekijöillemme kattavat terveydenhuoltopalvelut ja vakuutukset, myös vapaa-aikaan. 

Nuorekas, nykyajan yritys. Toimintatapamme on tehty mahdollisimman mutkattomiksi ja sujuviksi, esimerkiksi kaikki ns. paperityöt on viety mobiiliin. 

Ei tylsyyttä töissä! Rakennustyöt Pulkkisella päivät eivät ole samanlaisia. Teemme monenlaisia, vaihtelua tuovia projekteja rakentamisen ja remontoinnin saralla Turun seudulla.

Kiinnostuitko? Jos mielit meille töihin, täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä sopivan paikan tiimoilta tai soita ja kysy lisää.

Ota yhteyttä »

 

Rekrylomake