Epoksilattia yrityksille ja yksityisille Turun seudulla

Rakennustyöt Pulkkinen toteuttaa korkealaatuiset epoksipinnoitteet yrityksille erilaisiin toimitiloihin, teollisuuden tarpeisiin ja julkisiin tiloihin sekä yksityisasiakkaille esimerkiksi autotalleihin tai asiakkaan toiveiden mukaan kodin sisätiloihin. Epoksilattiat soveltuvat erityisesti tiloihin, joissa vaaditaan kovaa kulutuksen kestokykyä, vedenkestävyyttä sekä helppoa puhdistettavuutta.

Epoksipinnoitteen hyödyt

Epoksipinnoite on oikein käytettynä ja ammattitaidolla asennettuna äärimmäisen pitkäikäinen lattiamateriaali. Pinnoite kestää hyvin erilaista kulutusta aina nastarenkaista kemikaaleihin, ja siksi se sopii haastavienkin kohteiden lattiamateriaaliksi. Vesitiiveytensä ansiosta pinnoite soveltuu hyvin myös kosteisiin tiloihin. Kestävyyden lisäksi pinnoitteella saadaan aikaan tasainen, saumaton ja miellyttävän näköinen sekä tuntuinen lattiamateriaali. Lisäksi epoksilattia on äärimmäisen helppo pitää puhtaana ja hygieenisyytensä vuoksi se soveltuu myös esimerkiksi terveydenhuollon tiloihin.

Epoksilattian asennus

Epoksipinnoite asennetaan betonilattian päälle, ja se voidaan toteuttaa sekä uudis- että saneerauskohteeseen. Huolellinen pohjatyö on edellytys pitkäikäiselle ja kestävälle epoksilattialle. Riittävän tarttumapinnan varmistamiseksi rikomme betonin pinnan timanttihionnalla aina ennen epoksin asennusta, ja uudiskohteissa poistamme hiomalla uuden betonilattian pintaan tiivistyneen liiman. Epoksilattian asentaminen on nopeaa, mutta kesto määräytyy aina yksilöllisesti kohteen koosta ja haastavuudesta riippuen. Tyypillisen autotallin kokoiseen tilaan kuluu pohjatöineen, asennuksineen ja kuivumisaikoineen vain noin viisi päivää.

Millaiseen kohteeseen epoksilattia soveltuu?

Betonilattian pinnoittamiseen käytettävä epoksi on erinomainen valinta monenlaisiin kohteisiin. Parhaiten epoksilattiat soveltuvat esimerkiksi teollisuuden, erilaisten varastojen ja hallien sekä myymälöiden ja muiden julkisten tilojen tarpeisiin. Tyypillisiä epoksilattian asennuskohteita ovat esimerkiksi autokorjaamot ja IV-konehuoneet sekä elintarviketeollisuuden tilat kuten kylmiöt. Epoksilattia soveltuu hyvin myös hoivakoteihin, hotelleihin, kouluihin, päiväkoteihin ja muiden julkisten tilojen sekä laitosten keittiöihin ja sosiaalitiloihin.

Epoksilattia autotalliin tai kotiin

Epoksilattia voidaan asentaa myös yksityisasiakkaiden tarpeisiin, ja se onkin kulutusta kestävänä ja helposti puhtaana pidettävänä lattiamateriaalina erinomainen ratkaisu muun muassa autotalleihin. Pinnoite ei päästä esimerkiksi lattialle vuotamaan päässyttä öljyä imeytymään betonilattiaan, ja siksi se on tyypillinen valinta autotalleihin. Muihin kodin sisätiloihin asennettuna on otettava huomioon, että sellaisenaan (ilman karhennusta) epoksilattia on kastuessaan erittäin liukas.

Erilaiset epoksipinnoitteet käyttötarkoituksen ja kohteen vaatimusten mukaan

Epoksipinnoite valitaan aina kohteen vaatimusten mukaisesti. Itsestään siliävällä epoksipinnoitteella saadaan aikaan tasainen, saumaton ja tyylikäs pinta, joka soveltuu esimerkiksi erilaisiin myymälätiloihin. Epoksihiertomassa soveltuu puolestaan lattioihin, joilta vaaditaan liukkaudenestokykyä ja erinomaista kulutuksen sietokykyä. Epoksilattiaan on valittavana myös lukuisia erilaisia värisävyjä. Autamme aina mielellämme valitsemaan asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin parhaiten soveltuvan epoksilattiavaihtoehdon.

​​​​​​​​​​​​​​

Epoksilattia märkätiloihin

Epoksilattia itsessään on myös vesitiivis ja siksi se soveltuukin erinomaisesti myös erilaisten julkisten tilojen, kuten uimahallien, toimistotilojen ja muiden toimitilojen sosiaalitiloihin ja saniteettitiloihin. Pinnoitetta voidaan muokata käyttötarkoituksen mukaan, joten esimerkiksi märkätiloissa voidaan toteuttaa myös ylösnosto ja parantaa lattian liukkaudenestokykyä karhentamalla epoksipinnoitetta.

Ota yhteyttä »