Uudis­rakentaminen Turku

Rakennustyöt Pulkkinen on kokenut turkulainen uudisrakentamisen ammattilainen. Tarjoamme kattavat uudisrakentamisen palvelut sekä osa- että kokonaisurakkana hankkeen suunnittelusta toteutukseen saakka. Rakennamme muuttovalmiita omakoti- ja rivitaloja avaimet käteen -periaatteella. Olemme erikoistuneet puutalokotien rakentamiseen pitkästä tavarasta, mutta palvelemme tarvittaessa myös talotehtaiden valmiiden talopakettien pystyttämisessä. Toteutamme asiakkaillemme myös pienempiä uudisrakennushankkeita, kuten talojen laajennuksia sekä ulkorakennuksia autotalleista terasseihin ja katoksiin.

Kaikki talon rakentamisen palvelut saman katon alta

Rakennustyöt Pulkkinen tarjoaa yksilöllistä rakennuspalvelua kaikissa talon rakentamisen vaiheissa. Voit tilata meiltä kaikki rakentamisen palvelut suunnittelusta vesikaton pystytykseen saakka tai jonkin yksittäisen rakennusprojektin vaiheen. Meiltä saat ammattitaidolla myös kaikki talon rakentamisessa tarvittavat talotekniset palvelut. Talohankkeen rakennusteknisistä osa-alueista vastaavat yhteistyöverkostomme LVI-, sähkö- ja rakennusautomaatioalan asiantuntijat.

Kustannustietoinen, tehokas ja ympäristöystävällinen tapa rakentaa

Omakoti- ja rivitalorakentamisen pitkän kokemuksen ja laaja-alaisen ymmärryksen ansiosta pystymme toteuttamaan koteja kustannustietoisesti, tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Asiakastyytyväisyys on meille ensisijainen tavoite, ja siksi kehitämme toimintaamme jatkuvasti saamamme palautteen pohjalta. Luotettavuus, joustavuus, aikatauluista kiinni pitäminen sekä korkeatasoinen rakentaminen ohjaavat toimintaamme jokaisessa talohankkeessamme. Haluamme, että unelmien kodin rakentaminen on sinulle mahdollisimman helppoa. Kokeneet rakentamisen ammattilaiset tuntevat uudisrakentamisen eri vaiheet ja palvelevat sinua asiantuntevasti koko talonrakennushankkeen ajan.

Haaveilitpa sitten muuttovalmiista talopaketista tai arkkitehdin suunnittelemasta unelmakodista – ota meihin yhteyttä jo suunnitteluvaiheessa!

Ota yhteyttä »