Betonilattian hionta Turun seudulla

Rakennustyöt Pulkkinen toteuttaa timanttihionnat yksityis- ja yritysasiakkaiden tarpeisiin Turun seudulla. Timanttihionta soveltuu erilaisten kivi- ja betonilattioiden hiontaan niin uudis- kuin saneerauskohteissa. Betonilattian hionta on olennainen osa erilaisten lattiapinnoitteiden ja lattiamateriaalien asennusta. Timanttihionnalla rikotaan betonilattian tai vanhan tasoitteen pinta, jonka jälkeen uusi pinnoite voidaan asentaa.

Lattian hionta ja epoksilattian asennus

Pitkäikäinen ja kestävä betonilattian pinnoite edellyttää aina betonilattian hiontaa. Betonilattian hionta on tärkeä pohjatyövaihe, oli kyse sitten epoksilattian tai muiden lattiamateriaalien asennuksesta. Rakennustyöt Pulkkinen tarjoaa asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan joko epoksilattian asennuksen (johon sisältyy aina myös betonilattian hionta ja muut pohjatyöt) tai pelkän lattian hionnan. Timanttihionnalla poistamme uuteen vastavalettuun betonilattiaan tiivistyneen liiman ja parannamme tällä tavoin uuden lattiapinnoitteen tarttumista. Timanttihionta soveltuu myös vanhojen betonilattioiden tasoitteiden poistoon ennen uuden pinnoitteen asentamista.

Lue lisää epoksilattian asennuksesta

Betonilattian hionta ja tasoitteiden poisto

Betonin hionta on kustannustehokas tapa tasoittaa lattiapinta, poistaa betoniliima ja parantaa uuden lattiamateriaalin tartuntapintaa. Betonilattian hiontaan kuluva aika vaihtelee kohteen koosta ja haastavuudesta riippuen. Hionnan kestoon ja hiontamenetelmän valintaan vaikuttaa myös se, kuinka likainen hiottava pinta on ja mitä pinnoitemateriaalia vanhassa lattiassa on käytetty. Tehokkaan imurin ja kohteen suojauksen avulla pyritään minimoimaan timanttihionnasta aiheutuvan pölyn määrä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää